Vadstena Klosterhotel SPA

Varmt välkommen till Vadstena Klosterhotel & SPA!

Här kan du enkelt boka Dagspa, Yoga och våra SPA och massagekurer online.*

Om vårt SPA:

Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus.

Här finns också ångbastu, finsk bastu med aromaoljor, cold bucket, och härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta värmande örtteer och färsk frukt.

I café finns goda räksmörgåsar, sallad, fika och snacks samt vin, kaffe och andra kylda drycker. Vi har fullständiga rättigheter.


Varmt välkommen!


* Observera att vi utöver dessa behandlingar även erbjuder ansiktsbehandlingar av auktoriserade hudterapeuter. Dessa kan endast bokas via tfn 0143-552525, eller mail spa@klosterhotel.se

Boka tid

 • Kroppsbehandlingar

  • Helkroppsskrubb 50 min

   995 kr
   En dubbelverkande helkroppsskrubb med AHA syror, fruktextrakt & korn av jojoba och kisel. Produkten peelar huden både kemiskt och mekaniskt för bästa möjliga effekt. Behandlingen återställer huden på djupet, avlägsnar förbrukade hudceller och stimulerar nya återfuktade celler att vandra upp till ytan. Gör huden mjuk, smidig och silkeslen.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling och avslutande applivering av en uppstramande eller vårdande kroppscreme.
  • Grotta Giusti lerinpackning 50 min

   995 kr
   En muskelvärmande & djuprengörande lerinpackning för kroppen. Termalvattnet och dess röda alger är rikt på mineraler som särskilt bra för värk i leder och muskler, samt motverkar stress & ökar blodcirkulationen. Passar även dig som är gravid. Tips! Komplettera gärna behandlingen med någon av våra olika kroppsmassager för bästa möjliga effekt på muskulaturen.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling, värmande lerinpackning, skalpmassage samt avslutande kroppscreme.
  • Kroppspeeling och helkroppsmassage 60 min

   1 195 kr
   Behandlingen inleds med en peelingcreme som masseras in på hela kroppen. Därefter följer en skön avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar på djupet i muskulaturen. Vi kombinerar ekologiska närande oljor och en djupt vårdande & närande kroppscreme för bästa möjliga hudvårdande effekt.

   I behandlingen ingår en helkroppspeeling, samt en kroppsmassage med ekologiska oljor och en rik kroppscreme som ger skydd och näring till torr hud.
 • Massage

  • Tranquillity PRO sleep massage 60 min

   1 195 kr
   En unik massageritual som stimulerar nervsystemet och de tre sinnena (lukt, hörsel & känsel), och hjälper kroppen att återhämta sig från stressiga situationer, bieffekterna av jetlag och förbättrar sömnkvalitén. Lugnande och upprepande ljud & rytmer har framtagits specifikt för denna behandling, vilka påverkar sinnet på ett nästa hypnotiskt vis, och frigör genom detta spänningar & oro. Massagen utförs i samma konstanta och långsamma rytm, vilket ger ett optimalt resultat av avkoppling och vila.
  • Aroma soul massageritual 50 min

   995 kr
   En underbar massageritual som utförs med en rik vårdande kroppsbalsam, och lyxiga eteriska oljor. Lugnar och balanserar ditt sinne, lättar upp stela muskler, stillar smärta, och ger näring till huden på djupet med karitésmör och jojoba. Passar alla som söker den ultimata avkopplingen, samtidigt som huden blir behandlad med fukt och näring, och blir alldeles silkeslen & väldoftande.

   I behandlingen ingår en helkroppsmassage med vårdande kroppscreme och eteriska oljor.
  • Hotstone-massage 50 min

   995 kr
   En otroligt avslappnande och effektiv kroppsbehandling. Denna behandling kombinerar välgörande massage med varma stenar som behandlar kroppens muskulatur på djupet, tillsammans med närande ekologiska oljor. Behandlingen ökar cirkulationen och metabolismen, verkar avgiftande, minskar värk och muskelkramp, mjukar upp vävnaden och reglerar hjärtkärl, muskel och nervsystemet.

   I behandlingen ingår massage med varma lavastenar på hela kroppen. Behandlingen utförs med uteslutande ekologiska produkter från Comfort Zones Sacred nature-serie.
  • Tranquillity massageritual 50 min

   995 kr
   Absolut stillhet, ett välkommet avbrott i vår hektiska vardag. En antistressmassage med eteriska oljor som gör kroppen helt avslappnad. Massagen assar dig som behöver djupavslappning, är mycket stressad, lider av sömnbrist och nedstämdhet, eller om du bara vill ha ett ögonblick av total stillhet.

   I behandlingen ingår en ryggmassage samt ansikts- hand och skalpmassage. Du får också en härlig rengöringsritual för ansiktet med varma kompresser, & en silkeslen rengöringscreme samt enzympeeling innan ansiktsmassagen.
  • Klostrets klassiska massage 50 min

   995 kr
   (Egna handgjorda och lokalproducerade produkter används uteslutande i denna behandling)

   Njut av en avslappnande och mjukgörande kroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. Detta är massagen för dig som vill ha en djupare massage anpassad efter ett specifikt område. I massagen använder vi oss av vår egen framtagna massageolja, som jobbar både vårdande och närande för huden samtidigt som doften lugnar ett stressat sinne. Avslutningsvis applicerar vi vår kylande bodybalm på ömma och spända partier för extra lindring som fortsätter verka efter avslutad behandling.

   Tips! Köp till vår basturitual som komplement till denna behandling för bästa möjliga avslappning för både kropp & själ. + 200 kr vid bokning av massage. (ord pris 250 kr)

   I 50 minuters behandling ingår helkroppsmassage samt ansikts & skalpmassage.
  • Lilla massagekuren - utförs med våra egna närproducerade spaprodukter

   525 kr
   20 minuters rygg & nackmassage eller ansiktsmassage med vår egna exklusiva massageolja gjord av kallpressad rapsolja & härliga avkopplande dofter. Avslutas med en kylande creme som lättar upp spänningar i nacke och axlar.
 • Händer & fötter

  • Sköna händer & fötter 50 min

   995 kr
   En lyxig hand & fotritual med extra allt. Behandlingen är mycket mjuk och behaglig, samtidigt som den verkar extremt effektivt mot torr och förhårdnad hud. Resultatet blir en mjuk och silkeslen hud, som tillförts fukt och näring i överflöd. Du ligger skönt nerbäddad i en behandlingsbädd under hela behandlingen för maximal avkoppling och känsla av lyx.

   I behandlingen ingår en rengöring av fötterna med varma kompresser, en peelande fotinpackning som exfolierar och löser upp förhårdnader, peeling på händerna, handmassage, samt en närande fotinpackning och en avslutande lång skön fotmassage.

   Observera att vi inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att vi endast arbetar med friska fötter & naglar. Vi förbehåller oss rätten att byta ut behandlingen mot något annat om vi anser att fotbehandling inte är lämpligt vid behandlingstillfället.
  • Topp till tå 80 min

   1 595 kr
   Lyxig topp till tå-behandling som behandlar ansikte, händer och fötter med vårdande och skyddande ingredienser för en mjukare och mer återfuktad hud.

   I behandlingen ingår en rengöring med varma kompresser av fötterna, peeling, fotipackning, fotmassage, handpeeling, handinpackning och handmassage samt ansiktskur med rengöring, exfoliering, ansiktsmassage och avslutande ansiktsmask
 • Gruppbokningar

  • DAGSPA

   Dagspa i fyra timmar inklusive lån av handduk, badrock & tofflor. Vi bjuder på frukt och thé i spaköket, där det även finns ett cafe med försäljning av lättare maträtter, fika & dryck. Vid bokning av behandling får du rabatt på dagspa.
  • Morgonyoga

   Varje lördag & söndag morgon klockan 8:00-9:00. Ingår för spapaketgäster, övriga betalar 125 kr. Vi erbjuder också ett klippkort som gäller för dagspa & yoga.
  • PILGRIMSYOGA miniretreat

   Helgretreater med pilgrimsyoga, vandring, workshop & föreläsning. Boende ingår ej. Läs mer på www.klosterhotel.se
  • Yogaworkshop, SPA & lunch

   Härliga dagar med extra lång yoga, dagspa och lunch i vårt mysiga SPA. Vår olika yogalärare anordnar regelbundet spännande teman inom olika tekniker för att alltid bjuda på en ny upplevelse vid varje möte.

Om oss

KlosterSPA/personal

Yogalärare KlosterSPA

KlosterSPA/personal
Yogalärare KlosterSPA
>
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter