Tesla Holistic Center Dalarna

4.8
(87 omdömen)
Nikola Tesla hade rätt, universum består bara av tre ting, energi, vibration och frekvens!

Här jobbar jag stenhårt med att förändra er hälsa till det positiva. Jag erbjuder även proffs-rådgivning och behandlingar med BIOCHARGER, PEMF och MWO! Frekvensbehandlingar i absoluta världsklass!

Boka tid

  • DROPP-IN

   DROPP-IN ;-)
   För ren och skär överlevnad!
   Ni vet vad som gäller!

Om oss

Robban Palmehed

Vi har tre fantastiska energi-frekvensmaskiner med teknologi som härstammar från legenderna Royal Raymond Rife och George Lakhovsky!
Kom och höj livskvaliteten med dessa!

Utbildning

 • Självbiografi: Hej, jag heter Robert men gillar Robban bättre!
 • Jag är född 1965 och under de senaste 25 åren har jag arbetat 5 -skift med att valsa hett järn på SSAB. Där jag slutade i januari 2013 och har sedan dess på heltid arbetat med hälsa.
 • Min resa började i Cancer när min hustru, som är mitt livs kärlek, fick cancer, det var en aggressiv hormon-driven bröstcancer upptäcks i början av 2008. (hon mår bra idag) Jag har sedan dess har lagt ca 10000 timmar att studera hälsa, främst naturligtvis cancer.
 • Skillnaden om jag jämför mig 2008 och idag 2017, är att jag har gått från att vara vettskrämd för cancer till att ha nått en nivå av kunskap som sätter mig i en läge som som gör att det inte ens finns en skymt av en chans i universum att jag går till en läkare om jag får cancer. Jag har grävt en mycket lång tid och mycket djupt i fråga om cancer.
 • Med hjälp av Biocharger, MWO och PEMF hjälper jag sedan 2015 folk att höja sin livskvalitet och att återfå sin hälsa.
 • Www.thcdalarna.se

Titti Alvarsson

Leg. Biomedicinsk analytiker.
Studerat vid Vårdhögskolan i Sundsvall.


Jag heter Titti Alvarsson och är utbildad Biomedicinsk analytiker. Tog min examen 1985 och har sedan dess arbetat på Klinisk kemi, Falu lasarett och sedan på laboratoriemedicin, Gävle sjukhus.

År 2009 blev jag sjuk och gick till den lokala vårdcentralen. Läkaren ställde diagnos ”utbränd” och skrev ut antidepressivt medel samt rekommenderade vila.

Problemet var dock inte att jag kände mig deprimerad, utan att jag hade ständig värk i kroppen som flyttade sig till olika ställen, samt en migränliknande huvudvärk och framför allt en obeskrivlig trötthet.

År 2010 sade jag upp mig från mitt arbete i Gävle och flyttade hem till Dalarna igen. Jag var fortfarande sjuk och kunde sova långt mycket mer än normalt. Ibland var det så illa att jag inte kunde vara uppe mer än ett par timmar på dagen.

År 2012 hamnade jag på infektion i Falun och där blev jag kvar i en vecka med intravenöst antibiotika pga att mina njurar hade blivit påverkade av bakterier. Efter behandlingen blev jag så bra att jag kunde börja arbeta igen, men glädjen höll inte länge. På hösten blev jag sjuk igen och ingen visste vad det var för fel. Läkaren tog då ett borreliaprov som var negativt, vilket senare skulle visa sig vara felaktigt.

Utbildning

 • År 2014 fick jag så äntligen klarhet i vad som orsakade mina problem. Jag fick då möjligheten att träffa en ungersk läkare i Budapest, som varit sjuk själv i borrelia, och hade forskat kring fästingburna infektioner i 30 år. Han använde sig av mörkfältsmikroskopi, vilket jag förstod utan problem eftersom jag själv mikroskopierat i många år. Med den metoden kunde man tydligt se vissa bakterier och parasiter. Så för mig var det en stor dag då jag själv kunde se på mitt eget blod, och kunna konstatera att de problem som jag haft under flera år berodde på borrelia!
 • Jag fick till slut en läkare som skrev ut antibiotika och jag blev långsamt bättre. Började stärka mitt immunförsvar med bland annat vitaminer och mineraler som är rika på antioxidanter, och lade även till ASEA, som är ett speciellt vatten som innehåller redox signalmolekyler. Dessa molekyler är helt nödvändiga för att våra celler ska hålla sig friska. Även våra celler tillverkar signalmolekyler, men med åren och yttre faktorer som stress, sjukdom osv, så avtar produktionen. Det är bland andra en atomfysiker vid namn Gary Samuelson i USA som har utvecklat detta under många år. Nu mår jag betydligt mycket bättre och vill gärna hjälpa människor att upptäcka borrelia och bli friska.
Robban Palmehed
Titti Alvarsson

Omdömen

4.8
(87 omdömen)
7 dec 2023
Fantastiskt ställe där vi blev väl omhändertagna! Känns tryggt och proffsigt.
Malin B
28 sep 2023
Toppen
Mohsen Z
13 sep 2023
Kändes tryggt och bra trots den utlämnande situationen att stå halvt avklädd vid termografin.
Therese L
22 mar 2023
Fint och respektfullt bemötande!
Susanna T
16 mar 2023
Det kändes som ett trevligt bemötande och en kunnig personal. Här kommer jag flera gånger.
Camilla S
16 mar 2023
Trevligt bemötande och alltid intressanta samtal
Elina C
16 mar 2023
Mycket bra!
Anna-Lena J
19 sep 2022
Trevligt och professionellt bemötande. Kommer göra fler besök. Rekommenderas!
Ingela R
16 sep 2022
Upplevdes mycket trivsam och proffsigt bemötande.
Britt-Inger Ö
14 sep 2022
Mycket bra bemötande och service. Snabbt, smidigt och bekvämt. Bokningsinformationen kunde dock varit tydligare.
Åse M
14 sep 2022
Toppen
Regina J
23 mar 2022
Inget att jämföra med men helt ok. Har dock väntat i flera veckor nu på svar från er vilket gör mig mycket besviken eftersom det skulle ta 7-10 dagar....
Ulrika S
21 mar 2022
Varm och professionellt bemötande. Mycket trevligt.
Annika A
19 mar 2022
Alltid så väl bemötande.
Elisabeth B
18 mar 2022
Trevligt och proffsigt bemötande.
Josefin L
16 mar 2022
Fantastisk kunskap & bemötande av människor med hjärtat på rätta stället. Stort tack för allt ni gör!!!
Anette E
16 mar 2021
Fantastiskt ställe!
Matilda B
16 mar 2021
Hur bra som helst, kan inte bli bättre. JÄTTENÖJD
Inger H
23 sep 2020
Känns så tryggt och bra. Trevligt bemötande.
Catarina H
17 sep 2020
Perfekt! Trevligt, informativt och förtroendeingivande.
Annika A
16 sep 2020
Mycket bra
Yvonne O
17 mar 2020
Bra bemötande.
Kerstin K
20 sep 2019
Mycket bra
Verifierad kund
Övrigt på hälsa Borlänge > Tesla Holistic Center Dalarna
 Användarvillkor  
Bokningssystem från TimeCenter